VERY FUNNY TEXAS HOLDEM

Texas Hold'em

Ați auzit deja vorbindu-se de jocul de poker gratuit Very Funny Texas Hold’Em? Dacă nu e cazul, nu intrați în panică, e normal! Acest joc de Texas Hold’Em (cum indică și numele său) este încă destul de necunoscut, dar începe să-și ia zborul spre stele. El se găsește la dreapta pe linie a jocurilor Governor of Poker și alte jocuri de poker flash. Jocurile flash sunt programe care nu necesită nicio înscriere și nicio descărcare.

Joc Flash de Texas Holdem Poker:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Prezentarea jocului Very Funny Texas Hold’Em

Și, cireașa de pe tort, Very Funny Texas Hold’Em este în totalitate gratuit. Alt avantaj: încărcarea jocului este rapidă, sunt suficiente câteva click-uri pentru a-l accesa. Interfața și grafica (verde și bleu) sunt simplificate la maxim, ceea ce permite un start rapidă, grație unui gameplay foarte ergonomic.

Această simplitate și acest start extrem de ușor îl fac un excelent ”tutorial”pentru începătorii care vor găsi aici o ambianță mai degrabă simpatică. Este un mijloc minunat de a vă antrena: fără înscriere, fără bani reali. Totuși avertizez jucătorii de Texas Holdem experimentați: nu veți găsi la Very Funny Texas Hold’Em adversari potriviți nivelului dumneavoastră.

Site-ul este cu adevărat rezervat începătorilor și, în ciuda posibilității de a alege nivelul de joc, nu vă așteptați la un nivel pe care l-ați putea găsi pe alt site. Altă bilă neagră a site-ului: nu este un joc cu mai mulți jucători. Veți juca așadar împotriva calculatorului. Destul de obositor pe termen lung. Chiar dacă designerii jocului au făcut maximum posibil pentru a personaliza jucătorii, adăugându-le ”fișe de personalitate”.

Pe scurt, Very Funny Texas Hold’Em:

• Un joc ideal pentru începători
• Perfect pentru a petrece timpul când nu aveți instalat un program
• O interfață simplisimă
• Un nivel care lasă un pic de dorit

texas hold'em poker

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>