SIZZLING HOTT

Sizzling Hott

Sizzling Hott este un joc foarte popular din seria Novoline. Dacă acest cuvânt – Novoline nu are încă nicio rezonanță pentru dumneavoastră, trebuie mai întâi să aruncați o privire în articolul nostru despre Novomatic, înainte de a începe să jucați jocul ca la aparate Sizzling Hott!

Jocuri ca la aparate – Sizzling Hott online:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Descrierea jocului Sizzling Hott

Jocul ca la aparate din seria Novoline Sizzling Hott este un joc care se joacă pe un total de 5 role. Aveți aici oportunitatea de a juca pe 5 role. Jocul ca la aparate are o grafică excepțională și simboluri cu fructe foarte atractive. Sizzling Hott vine de asemenea și cu posibilitatea obținerii unor bonusuri scatter.

Totuși, mult mai importantă este posibilitatea de a dubla sumele obținute pe hărțile de risk. După câștigarea unei runde, vi se cere să selectați culoarea corectă (roșu sau negru) – la fel ca atunci când jucați la ruletă. Dacă alegeți culoarea potrivită, suma dumneavostră se va dubla. Dacă alegeți culoarea greșită, pierdeți suma abia câștigată la rotație. Puteți păstra această posibilitate atât cât doriți – cel puțin atâta timp cât alegeți culoarea corectă. Așadar, dacă doriți un joc care combină atât elementele clasice, cât și cele moderne, cu siguranță trebuie să alegeți Sizzling Hott online!

Simbolul scatter

Simbolul scatter plătește în orice poziție. Câștigurile scatter se adaugă la câștigurile de linie.

Sfaturi și trucuri pentru Sizzling Hott

Câștigul nu este niciodată garantat. Totuși, vă puteți îmbunătăți șansele de câștig fără prea mult efort. Sizzling Hott oferă strategia BetMax.

Important pentru succesul acestei metode este oarecum riscul ridicat pe care vi-l asumați. La această strategie, trebuie să jucați cu cele mai ridicate sume posibile la mai multe linii de câștig. Așadar, vă optimizați șansele de câștig în general. Ceea ce este vital în această strategie este că puteți câștiga cea mai mare sumă. Dacă hotărâți să riscați urmând cartea de mai multe ori corect, veți câștiga o sumă foarte mare. În plus, trebuie să jucați la jackpoturile progresive și astfel să le exploatați avantajele. Cu jackpotul progresiv Sizzling Hott este mereu posibil un câștig mare.

Sizzling Hott - Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>