RULETA ONLINE

ruleta online

Jucați ruleta online gratis!
Dacă vă place să jucați ruleta online, vă veți găsi cu siguranță fericirea pe site-ul nostru. Vă oferim cele mai bune jocuri de ruletă online gratuit și flash. Ruleta este un joc de noroc prin excelență: trebuie doar să mizați pe un număr sau un ansamblu de numere. Este jocul de cazinou cel mai accesibil pentru începători, deoarece nu necesită nicio competență specifică. Dacă aveți numere preferate, este momentul să jucați! Existând în numeroase variante, jocul de ruletă este jocul de cazinou cel mai ușor de învățat. De-a lungul timpului, au luat naștere diverse variante – în general, cele mai apreciate de jucători sunt ruleta americană, ruleta franțuzească și ruleta englezească.

Jocuri de ruleta gratis

Card Roulette
Ruleta Card Roulette
Jocul de cazinou ”Card Roulette”, un joc de ruletă original, a cărui roată de joc a fost eliminată și la care numerele au fost înlocuite de un joc cu 54 de cărți. Pariați în același mod ca la un joc de ruletă clasic: pe o carte specială sau pe un ansamblu de cărți. Cei doi jokeri sunt comparabili lui 0 tradițional de la un joc de ruletă.

Ruleta  Franceză
French Roulette
Acest joc de Ruletă Flash propus de Netent este cel mai popular joc al operatotului de cazinou Netenet. El vă oferă posibilitatea de a vedea numerele calde sau reci. Noi vă amintim totuși că sistemul de pariere în funcție de numerele ieșite deja nu este fiabil, dat fiind că aruncările sunt independente.

Mini ruleta
Mini Ruleta
Jocul ca la aparate ”Mini Ruleta” este un joc de ruletă care se apropie de jocul de bile 2000 propus în cazinourile franceze. Diferența principală vine din faptul că există 12 numere în loc de 9. Deși sloganul său este ”Mai puține numere, mai multe câștiguri”, acest lucru este total fals. Avantajul cazinoului la jocul de Mini ruletă este superior față de cel de la jocul de ruletă franceză, de exemplu.

Roulette Pro Series
Roulette Pro Series
Joc de ruletă pro series online propus de Netenet.


Ruleta Timer Roulette
Ruletă Americană
Jocul ca la aparate ”Timer Roulette”, un joc de ruletă americană clasic care introduce un ”timer”, adică o limitare a timpului pentru a plasa pariurile.

Ruleta Europeana
Ruletă Europeana
Este jocul de Ruletă propus de operatorul de jocuri Microgaming. Este unul din jocurile de ruletă cele mai simple propuse actualmente online și care reia regulile originale ale ruletei europene.


Sfaturi pentru jocul de ruletă

Jocul de ruletă este cu siguranță cel care atrage cel mai mult jucătorii în cazinouri. El fascinează și sunt numeroși jucători care descoperă strategia câștigătoare, dar există și alți jucători care sunt repede dezamăgiți.

Sfatul 1

Nu urmați așa-zisele strategii pe care le găsiți pe blogurile sau site-urile care pretind că vă fac să câștigați 500 Euro pe zi. Ele nu servesc interesul dumneavoastră personal, ci pe cel al cazinoului.

Sfatul 2

Alegeți Ruleta Europeană, care nu presupune decât un singur zero și evitați Ruleta Americană, care vă diminuează șansele de câștig și mărește avantajul cazinoului (din cauza acelui dublu zero).

Sfatul 3

Nu mizați în funcție de numerele care au ieșit în joc. Celor care aruncă la ruletă li se spun ”independenți” în jargonul matematic. Cu alte cuvinte, probabilitatea ca un număr să iasă atunci când el nu a ieșit după 100 de aruncări nu este mai mare ca atunci când un număr a ieșit doar cu o aruncătură mai devreme.

Sfatul 4

Fixați-vă câteva reguli înainte de a începe să jucați. De exemplu: începând cu 100$, vă propuneți să vă opriți din jucat atunci când veți atinge 200$. Iar când atingeți 200$, opriți-vă într-adevăr! Această tehnică este bună dacă nu doriți să vă pierdeți banii sau să vă diminuați pierderile. Dacă jucați ruleta pentru distracție, adaptați suma mizei la timpul cât doriți să jucați.

Sfatul 5

Nu jucați ruleta în speranța că veți face o avere! Dacă reușiți să vă dublați miza inițială, mulțumiți-vă că ați avut avantaj asupra cazinoului. Amintiți-vă că niciun joc de cazinou nu vă permite să câștigați bani pe termen lung, adică jucând mereu. Când șansa este în favoarea dumneavoastră, folosiți-o, dar nu abuzați de ea și încercați să vedeți în jocul de cazinou mai ales un mod de divertisment.