POKER PE DEZBRACATE

Poker pe dezbrăcate

Iată un joc de poker excitant pentru adulți, jucați la poker și câștigați destui bani pentru ca fata să se dezbrace. Cu cât veți câștiga mai multe partide la jocul Poker pe dezbrăcate, cu atât veți avansa ca nivel. Un joc destul de sexi. Dar atenție, dacă pierdeți banii blufând, tânăra se va reîmbrăca.

Poker pe dezbracate cu femei:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Jucați cu tentație… Strip Poker

Cum se joacă Poker pe dezbrăcate?

Jucați cu mouse-ul jocul Poker pe dezbrăcate. Câștigați, pentru ca fata să se dezbrace. Noroc!

Poker pe dezbrăcate este o alternativă clar senzuală la pokerul tradițional. Dacă doriți să vă condimentați seara dumneavoastră de poker, uniți jocul cu plăcerea, strip poker este un joc care se descoperă fără moderație.

În câteva cuvinte… jucătorii înlătură hainele pe măsură ce pierd. Puteți decide regulile și chiar să le reinventați dacă doriți. Dar de obicei, strip poker se joacă pe baza regulilor pokerului cu 5 cărți.

Originile pokerului pe dezbrăcate

Strip pokerul ar fi originar din New Orleans din Statele Unite și-și găsește începutul în bordeiele din cartierele franceze ale secolului al XVIII-lea, în aceeași perioadă cu pokerul tradițional. Se povestește că fetele de companie au început să se intereseze de acest joc pentru a-și petrece timpul, fiindu-le permis să-și mizeze hainele. Istoria mai povestește și că pokerul pe dezbrăcate era probabil o farsă în școlile de băieți englezi în anii 30, când devine un poker pe dezbrăcate mixt.

Sfaturi pentru un Strip Poker între prieteni

Regulile pokerului pe dezbrăcate nu sunt fixe și depind de ambianța care domnește în jurul mesei. Scopul este ca toată lumea să se simtă bine înainte de a începe jocul. Ar trebi să încercați să creați o ambianță confortabilă și intimă, cu lumini estompate, pentru a crea o atmosferă sexuală. În general, jocul poker pe dezbrăcate începe cu jucători care poartă același număr de haine, pentru a avea un start egal. În loc de a paria bani, sunt puse în joc hainele. Jucătorii care pierd runda trebuie să-și scoată una dintre haine. Dacă doriți să faceți atmosferă puțin câte puțin, începeți mai întâi prin a juca pe bani și apoi puneți-vă hainele în joc. Regulile pot varia. Fie permiteți jucătorilor să-și repună hainele după fiecare rundă, fie își depozitează hainele într-un săculeț pentru a nu le recupera decât la sfârșitul partidei. Nu vă rămâne decât să stabiliți bine regulile, pentru a nu avea surprize din partea invitaților.

Strip Poker

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>