POKER CA LA APARATE

poker ca la aparate

Poker ca la aparate gratis și fără descărcare!
Foarte apreciate de către jucătorii de cazinou și de către amatorii jocurilor de cărți, poker ca la aparate este o versiune foarte simplificată a jocului de poker și se joacă la aparate electronice. Este vorba despre un joc conceput pe același principiu ca și slotul, pentru că mizați o anumită sumă ce poate fi multiplicată atunci când obțineți un rezultat favorabil pe ecran. În cazul video poker-ului, acesta presupune o combinație de poker câștigătoare pe care trebuie să o obțineți, și nu o aliniere de simboluri. Dacă doriți să jucați Video Poker, descoperiți pe site-ul nostru o selecție a celor mai bune jocuri de poker ca la aparate și o mare varietate de jocuri (American Poker II, Deuces or Wild, Jacks or better…). Toate aplicațiile noastre flash sunt puse la dispoziția dumneavoastră gratuit și fără descărcare.

Jocuri de poker ca la aparate flash:

American Poker II
American Poker II
Relaxați-vă în jurul unei mese de poker pe portalul Jocuricalaaparate.com cu jocul poker ca la aparate American Poker II. Trebuie să obțineți combinații câștigătoare în maxim două runde. Alegeți cărțile pe care doriți să le păstrați după primul flop. Pentru cei care un cunosc combinațiile de cărți, vi le puteți aminti din rubrica ”help”.

Deuces Wild Poker
Deuces Wild Poker
Jocul ca la aparate Deuces Wild gratuit este setat să se joace cu cinci cărți, astfel încât dumneavoastră, jucător de poker online, să le primiți pentru a alege dacă doriți să păstrați oricare din aceste cărți sau să le dați înapoi. Nu scăpați din ochi pokerul online în derulare pentru că ”2”, acea carte proastă, a devenit carte wild! Ea va deveni instantaneu orice carte îți va face mâna cea mai bună mână posibilă.

Jacks or Better
Jacks or Better
Jacks or Better este versiunea pokerului ca la aparate cu 5 cărți (poker închis). La fel ca în această variantă veche, trebuie să decideți ce cărți păstrați și pe care le aruncați cu scopul de a crea cea mai bună mână de poker posibilă. Ca și în alte variante de poker, precum Deuce Wild sau Joker Poker, veți fi plătit după valoarea mâinii dumneavoastră finale.

Hulk Slot
American Poker
American Poker este, așa cum spune și numele, un joc de poker ca la aparate pe tema americană, care se joacă asemănător cu clasicul poker ca la aparate, cunoscut pentru câștigurile uriașe pe care le oferă. Acest joc are o rundă bonus extraordinară și puteți juca de asemenea la mai multe mâini (până la 100 în același timp). American Poker este totul despre Visul American, făcându-l și mai mare.

Poker pe dezbrăcate
Poker pe dezbrăcate
Acest joc vă propune să participați la partide veritabile de Poker pe dezbrăcate, într-un joc de cărți interactiv. Singur contra uneia sau mai multor domnișoare drăguțe, este vorba despre alegerea unor combinații bune de cărți pentru a bate mâna adversarului dumneavoastră. Ca și în cazul partidelor de poker clasic, dispuneți de cinci cărți și puteți să le schimbați dacă nu vă convin.


Poker ca la aparate: reguli de joc

Doriți să știți mai multe despre poker ca la aparate? Este ușor de ghicit că este vorba despre un joc care respectă aceleași reguli ca și jocul de poker. Regulile de bază sunt în esență aceleași. Diferența provine doar din modalitățile de joc. În cadrul jocurilor ca la aparate online, se poate spune că poker ca la aparate se numără printre jocurile de noroc cele mai apreciate de către jucători.

Poker ca la aparate online

Datorită diferitelor sale caracterisitici, video poker-ul se numără printre primele jocuri care au fost integrate de către cele mai populare cazinouri online. Diferitele reguli care trebuie respectate sunt aceleași din cadrul unui joc de cărți, numele acestora și ierarhia mâinilor fiind exact la fel. În universul jocurilor de poker ca la aparate, jucătorii pot alege între diferite posibilități. Jucătorii cei mai îndrăzneți și care doresc să pună mâna pe marele câștig țintesc fără îndoială jocurile care au jackpoturi progresive. În orice caz, este importantă o bună stăpânire a jocului: să știți exact ce tastă permite câștigare jocului și care tastă se folosește pentru a vă debarasa de o carte. Acest lucru permite evitarea greșelilor și a aruncării combinațiilor câștigătoare.

Principiile de bază

Înainte de a începe o partidă de poker ca la aparate, este important să știți câteva lucruri esențiale. Trebuie avut mereu în vedere faptul că nu jucați contra unor adversari, ci a unui aparat. Din această cauză, este esențial să vă amintiți că aparatul de video poker a fost programat și că nu reacționează precum un jucător uman. Acei jucători care au obiceiul de a se baza pe aparențele și obiceiurile adversarilor trebuie neaparat să-și schimbe tactica. Cea mai importantă între regulile unui joc de video poker este aceea de a cunoaște valoarea unei mâini. Există mâini diferite care nu au aceleași valori. Este vorba despre Pereche simplă, Pereche dublă, Quintă sau Suită, Culoare, Full, Carré sau Quintă roială. Odată ce cunoașteți aceste lucruri, veți putea juca cu siguranță poker ca la aparate. Este suficient doar să acționați maneta virtuală, să observați ce mână aveți și să alegeți cea mai corectă strategie pentru a obține cea mai bună mână.

Jucați videopoker

Primul lucru pe care trebuie să-l facă un jucător de videopoker ca la aparate este acela de a face o miză. Cărțile sunt distribuite între jucătorii aflați în joc. Jucătorul poate să aleagă între a păstra cărțile sau a le schimba pe toate sau o parte dintre ele. Cărțile aruncate sunt înlocuite bineînțeles cu altele. Îndată ce se cunoaște mâna, se propun fiecăruia diferite alternative. Cel care deține cea mai bună mână este câștigător. Cel care are acest privilegiu își va vedea contul virtual debitat cu suma câștigată. În schimb, contul câștigătorului va fi dedus din suma pariată.