POKER CA LA APARATE : DEUCES WILD POKER

Deuces Wild Poker

Deuces Wild este un joc clasic poker ca la aparate. Odată ce jucătorul a plasat pariul de 1 sau mai multe monede, primește 5 cărți.

Jucătorul are de ales care din cele 5 cărți vrea să le păstreze și pe care vrea să le arunce. Cărțile aruncate sunt înlocuite cu altele noi, din pachet.

Videopoker Deuces Wild:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Deuces Wild este un joc clasic poker ca la aparate

Deuces Wild urmează regulile poker-ului convențional privind formarea mâinilor. Există o excepție – doiarii sunt ”wild”, ceea ce înseamnă că acești ”doiari” (cartea cu valoarea 2) pot să servească drept înlocuitori pentru orice altă carte. Acest lucru poate repede transforma o mână pierdută într-o mână câștigată. De exemplu, dacă aveți 4, 5, 7, 8, 2, cartea ”2” poate fi folosită cu valoarea ”6” pentru a forma quintă. În cazul în care pot fi create diferite combinații, folosind cartea wild, se va forma combinația cu valoarea cea mai mare posibilă.

Obiectiv

Obiectivul acestui joc ca la aparate este ca jucătorul să obțină cea mai bună mână listată în tabelul de plăți, cel puțin Trei de același fel.

Pachetul folosit

Numărul pachetelor de cărți folosite în Deuces Wild este același cu numărul mâinilor (ori liniilor) din joc. Se folosește un pachet standard de 52 de cărți. Cărțile sunt amestecate după fiecare joc.

Jocul

• Alegeți numărul mâinilor pentru a paria, dând click pe butoanele + și – pe oricare parte a câmpului de linii. Puteți sa dați click pe MAX LINES pentru a alege 100 de linii.

• Valoarea monedei 1 este afișată în câmpul Coin Value (Valoarea Monedei). Puteți modifica valoarea monedei dând click pe butoanele + și – pe oricare parte a câmpului Coin Value.

• Alegeți numărul de monede pentru a juca dând click pe butoanele + și – pe oricare parte a câmpului Coin sau cu butonul BET ONE. De fiecare dată când dați click pe BET ONE, pariul dumneavoastră crește cu 1 monedă. Dacă jucați variația 1 linie, coloana tabelului de plată care corespunde numărului ales al monedei este scos în evidență. Dacă jucați de la 5 la 100 de linii, numărul monedelor alese și plățile corespunzătoare sunt afișate în tabelul de plăți la stânga mâinilor.

• Valoarea totală a pariului este afișată în câmpul Total Bet și este egal cu: (Valoarea Monedei) x (Numărul monedelor pariate) x (Numărul de linii pariate)

• Dați click pe DEAL pentru a obține 5 cărți

• Pentru a paria suma maximă de 5 monede, dați click pe butonul BET MAX. Confruntatea va fi imediat.

• Alegeți cărțile pe care vreți să le păstrați (dacă există vreuna). Cărțile sunt reținute dând click pe ele. Cărțile reținute sunt folosite în toate mîinile (liniile) și jucate. Odată dat click, un marker HOLD apare pe carte. Un al doilea click va elimina acest marker.

Notă: Cărțile care formează orice combinație câștigătoare listată în tabelul de plată sunt reținute în mod automat.

• Dați click DRAW pentru a înlocui cărțile pe care nu vreți să le păstrați. Odată înlocuite, cărțile sunt verificate pentru orice mână câștigătoare listată în tabelul de plăți.

• Suma câștigată este afișată în câmpul Win. Câștigul dumneavoastră este egal cu valoarea monedei alese înmulțită cu mâna de plată din tabelul de plată. În cazul în care se formează mai multe mâini câștigătoare, câștigurile lor sunt însumate.

• Când jucați la mai multe mîini, dați click pe butonul PAYTABLE pentru a vedea tabelul de plăți complet pentru toate cele 5 monede.

Runda Bonus de Dublare

Dacă aveți o mână câștigătoare, puteți să vă măriți câștigurile participând la runda bonus de dublare. Scopul acestei runde este de a trage o carte cu o valoare mai mare decât cea a dealer-ului.

• Dați click pe butonul Double pentru a utiliza suma câștigată la mâinile anterioare drept pariu.

• Dați click pe butonul Double Half pentru a paria jumătate din suma câștigată. Câștigurile rămase vor fi adăugate la soldul Jucătorului. Dealer-ul trage o carte cu fața în sus, iar Jucătorul primește 4 cărți cu fața în jos.

• Alegeți una din cele 4 cărți cu fața în jos, dând click pe ea.

a)Dacă trageți o carte cu valoare mai mare decât cea a Dealer-ului, suma câștigată se dublează și puteți alege dacă să dublați din nou sau să vă păstrați câștigurile. Dacă trageți o carte cu valoarea egală cu cea a Dealer-ului, suma câștigată rămâne aceeași, dar puteți alege dacă sa jucați la dublu din nou sau să vă păstrați câștigurile.

b)Dacă alegeți o carte cu valoarea mai mică decât cea a Dealer-ului, pierdeți pariul inițial și runda playoff s-a încheiat.

Deuces Wild Poker Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>