POKER CA LA APARAT – JACKS OR BETTER

Jacks or Better

Indubitabil, varianta pokerului ca la aparat cea mai răspândită și apreciată este cea care poartă numele de ”Jacks or Better” sau ”Valet sau Mai mult”, în română. Ea este ideală pentru începători și foarte popuară, în special din acest motiv, în cazinourile din lumea întreagă. Originalitatea sa este simplă. O combinație minimă compusă din doi Valeți este necesară pentru a câștiga bani, de unde si numele de ”Valet sau Mai mult”. Jucătorii care apreciază pokerul, dar care nu știu încă să blufeze ar trebui rapid să adopte acest joc de cazinou atât de calitativ.

Jacks or Better ca la aparate:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Reguli la poker ca la aparat

Scopul jocului

Pentru a câștiga la acest joc de poker ca la aparat, jucătorul trebuie sa reușească o mână de poker câștigătoare, în două reprize.

Diferite mâini câștigătoare

Jocul ca la aparat ”Jacks or Better” dispune de aceleași combinații câștigătoare ca la pokerul tradițional. Iată-le în ordine crescătoare:

• Pereche compusă cu minim doi Valeți

• Două perechi: 2 perechi de cărți de aceeași valoare

• Trei cărți: trei cărți de același fel

• Suită: compusă din cinci cărți consecutive de culori diferite

• Culoare: conține cinci cărți de aceeași culoare, care un sunt consecutive

• Full: constituit din trei cărți de același fel și o pereche

• Carré: format din patru cărți de aceeași valoare

• Quintă flush: formață din cinci cărți consecutive de aceeași culoare

• Quintă roială: compusă din As, Popă, Regină, Valet și Zece

Mod de joc

Jocul începe prin a paria. Este posibil un pariu de până la 5 monede pe partidă. Pentru aceasta, jucătorul trebuie să apese pe butonul PARIU de atâte ori câte monede vrea să utilizeze sau să dea click pe PARIU MAX pentru a paria 5 monede. La fiecare partidă, este posibil să schimbați valoarea pariului. Câmpul CREDITE afișează suma de care dispune jucătorul.

Trebuie să dați click pe CĂRȚI pentru a primi mâna. Apoi, jucătorul la poker ca la aparat trebuie să apese butonul PĂSTRAȚI care se găsește sub cărțile pe care dorește să le păstreze. Apoi, trebuie să dea click încă o dată pe butonul CĂRȚI pentru a le primi pe cele care vor completa mâna.

Jacks or Better Rules

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>