POKER 3D

Texas holdem poker 3d

Cum 3D-ul face furori în acest moment, iar poker-ul este unul din jocurile online cele mai populare, Poker 3D poate fi considerat cu adevărat viitorul poker-ului online și a jocului pe Internet!

Aveți toate ingredientele necesare pentru a deveni dependent de jocul în cauză.

Joc de poker online 3-D:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Site-uri de poker 3D pe Internet

În prezent, există mai multe site-uri de poker 3D pe Internet, în consecință mai multe variante ale jocului cu opțiuni diverse, unele mai atractive ca celelalte. Fiecare site încearcă să se diferențieze oarecum de celelelate, adăugând câte un element nou jocului, cu scopul de a-l face unic. Acest lucru duce la evoluția rapidă a Poker-ului 3D. Site-urile cele mai cunoscute sunt PKR și Live Poker (care funcționează în egală măsură pe MAC OSX). Noi site-uri de Poker 3D iau naștere permanent pe Internet, iscându-se o competiție acerbă pentru recrutarea jucătorilor. Unele se bazează pe priceperea graficienilor, programatorilor și designerilor de jocuri video pentru a crea o grafică uimitoare și un cadru 3D aproape la fel de real ca însăși realitatea. Grafica este uneori atât de bine reușită încât incetinirea ocazională a animației datorită server-ului lent este abia vizibilă. Am putea compara aceste versiuni cu cel al jocurilor precum The Sims.

În ceea ce privește cadrul de joc, numeroase site-uri de Poker 3D permit jucătorilor să aleagă între diferite decoruri și să-și personalizeze propriul avatar, decât să aleagă dintre modelele existente. PKR, de exemplu, oferă jucătorilor posibilitatea de a alege hainele avatarului lor dintr-o garderobă și să-și păstreze accesoriile și hainele virtuale jucând la poker. Cu cât veți juca mai mult, cu atât personajul dumneavoastră va avea mai multe haine la dispoziție și puteți chiar să-l învățați trucuri cu jetoanele.

Alte site-uri permit o modelare completă a avatarurilor din vârful nasului până la talpa pantofului! Vocea, efectele sonore, gesturile și mișcările caracterelor 3D sunt îmbunătățite de la o zi la alta.
Anumite jocuri de Poker 3D permit de asemenea să vizionați masa din mai multe unghiuri, folosind tehnici de încadrare cinematografică.

Site-urile de poker 3D organizează în mod regulat turnee pentru mai multe niveluri, permițând jucătorilor să-și parieze banii reali sau să câștige tot felul de recompense. Chatroom-urile sunt de asemenea incluse pe multe site-uri, permițându-le jucătorilor să vorbească prin chat în propria lor limbă în camere special destinate, în timp ce joacă Poker tridimensional.

Pe scurt, viitorul poker-ului este aici și așteptăm cu nerăbdare să descoperim noutățile pe care dezvoltatorii site-urilor de poker 3D ni le rezervă!


Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>