LUCKY LADY CHARM

Lucky Lady slot

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc ca la aparate cu tema Ladies. Acest joc a fost lansat în 2010 cu jocuri suplimentare de la Greentube. Acest joc de slot este furnizat de către Greentube și folosește o interfață cu 5 role și 10 linii de câștig. Slotul Lucky Lady este este un joc video slot de vis. Slotul nu are simboluri bonus speciale.

Lucky Lady Deluxe Slot

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Lucky Lady Slot

Opțiuni de pariere

Mărimile monedei suportate de slotul Lucky Lady Charm Deluxe este de la 0.04 până la 10, iar limita de pariere merge de la 0.04 până la 100. Mărimea monedei care poate fi introdusă la video slotul Lucky Lady Charm Deluxe este de 0.04 și puteți introduce până la 10 monede.

Jackpot-uri

Lucky Lady Slot nu are jackpot.

Jocul Gamble

După orice rotire câștigătoare la slotul Lucky Ladies veți avea opțiunea de a juca runda bonusul gamble. Ghiciți dacă următoarea carte arătată este pe culoarea roșu sau negru, mare sau mică, și vă veți dubla câștigurile.

Bonusul de joc

Jocul ca la aparate Lucky Lady este un slot cu bonus; odată ce bonusul jocului este activat, veți putea să jucați bonusul jocului și să vă măriți șansele de a câștiga mai mulți bani.

Lucky Lady Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>