KING KONG

King Kong Slot

Puține filme sunt mai clasice decât King Kong. Deși părerea că recentul remake a făcut dreptate originalului este împărțită, opinia este mai puțin divizată atunci când e vorba de slotul de la Playtech, Kong The 8th Wonder. Ca în cazul multor jocuri de la acest furnizor, acest joc ca la aparate gargantuesc combină prezentarea excelentă cu o mulțime de caracteristici, pentru a oferi un joc care, ca însuși Kong, este mai impresionant decât viața!

Joacă King Kong Slot:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Kong The 8th Wonder

Primul lucru care vă va surprinde la acest joc ca la aparate de la Playtech este excelenta prezentare, pusă în evidență de grafica superbă și efectele extraordinare. De fiecare dadă când realizați o rotire câștigătoare, veți fi recompensat cu o animație interesantă. Cât despre grafică, aceasta este bine realizată și folosește motive din recentul remake al filmului clasic.

Un alt aspect mult mai atrăgător al jocului este totuși multitudinea de bonusuri unice. Găsiți aici caracteristicile jungle respin sau big city modes, bonusul skull sau bonusul city tower. Sună mai degrabă ca o invazie? Ei bine, ce ar putea fi mai aproape de tema Kong a jocului?

Cum să jucați King Kong

Să învățați cum să obțineți lucruri aici este partea ușoară; să vă imaginați mulțimea de bonusuri cere mai multă concentrare. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că jocul oscilează între junglă și aspectele ale marelui oraș.

Primul bonus observat în forma junglei este caracteristica respin. Trei sau mai mulți Kong aduc 3 rotiri gratuite cu sticky wild. Între timp, trei simboluri de logo ale jocului vă trimit către bonusul skull, unde scopul este să potriviți animale pentru a câștiga premii.

Odată ce ați făcut un tur prin marele oraș, trei Kong însemnă că puteți ajunge la bonusul wild Kong respin. Pe parcursul acestei caracteristici, role diferite alternează servind ca simboluri wild. În cele din urmă, apar trei simboluri Kong cu care în marele oraș va trebui să începeți jocul unde controlați un Kong furios încercând să tragă în jos avioane printre zgârâie-nori.

King Kong slot jackpot

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>