JUST JEWELS

Just Jewels

Just Jewels este un slot cu jackpot, 5 role și 10 linii, pe tema Diamante.

Acest slot este furnizat de Greentube și are o interfață cu 5 role și 10 linii. Jocul a fost lansat în 2010 cu jocuri adiționale de Greentube. Just Jewels Deluxe este disponibil la toate cazinourile online recomandate de noi.

Just Jewels Deluxe Slot

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Just Jewels – Descriere

Jackpot-uri

Jocul ca la aparate Just Jewels are două jackpot-uri non-progresive. Primul jackpot este de 50000, iar al doilea de 5000.

Opțiuni de pariere

Mărimile monedei suportate de slotul este de la 0.04 la 10, iar limita de pariere merge de la 0.04 până la 100. Mărimea monedei care poate fi introdusă la video slotul este de 0.04 și puteți introduce până la 10 monede la jocul ca la aparate.

Simbolul Scatter

Euro este simbolul Scatter la slotul. Acest simbol scatter vă oferă bonusuri adiționale și activează caracteristica Bonus la Just Jewels.

Bonus de joc

Just Jewels este un slot bonus. Odată ce bonusul jocului este activat, veți putea să jucați caracteristica de bonus a jocului și să vă măriți șansele de a câștiga mai mulți bani.

Jocul Gamble

După orice rotire câștigătoare la slotul Just Jewels, veți avea opțiunea de a juca runda bonusul gamble. Ghiciți dacă următoarea carte arătată este pe culoarea roșu sau negru, mare sau mică, și vă veți dubla câștigurile.

Just Jewels Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>