JOCURI POKER

Jocuri Poker : Jucați poker online gratis!
Cele mai bune Jocuri de Poker gratis sunt aici. Descoperiți toate jocurile favorite de Poker online, precum Goodgame Poker sau Governor of Poker, gratuit și fără descărcare. Jucând constant la numeroasele noastre jocuri de Poker online, vă veți ameliora de-a lungul timpului cunoștințele și capacitatea de a câștiga jetoane. Poate că atunci veți putea să vă alăturați celor mai buni jucători de poker online de pe planetă și să participați la cele mai mari turnee din Las Vegas. Poate că un viitor campion din lumea poker-ului online doarme încă în dumneavoastră… Pe site-ul nostru, veți putea începe să jucați fără să riscați și să învățați regulile poker-ului, apoi vă veți putea lansa în aventura site-urilor de jocuri online unde veți putea încerca jocul de cărți cel mai jucat de pe internet.

Jocuri de poker gratis

Poker gratis
Goodgame Poker
Good Game Poker este unul din jocurile noastre de poker favorite, se joacă ușor și rapid, nu sunteți obligați să deschideți un cont, cu 2 click-uri, jucați direct împotriva altor jucători în jurul unei mese de poker. Principalul reproș pe care i l-am putea face acestui joc de Poker Texas Hold’em este lipsa cunoștințelor celorlalți jucători care joacă repede, nu contează cum.

Governor of Poker
Governor of Poker
Governor Of Poker este fără îndoială unul din cele mai bune jocuri de poker gratuite flash care poate fi jucat online fără descărcare! Jucați Governor Of Poker, vă va plăcea design-ul original și muzica country.

Very Funny Texas Hold'em
Very Funny Texas Hold’em
Very Funny Texas Hold’Em este un joc gratuit flash, care vă permite să jucați poker gratuit fără descărcare, direct pe site-ul nostru. Jocurile de poker gratuit de acest fel sunt câteodată dezamăgitoare, dar cred că Very Funny Texas Hold’Em este mai degrabă simpatic, deci profitați de el pentru a vă forma mâna. Atenție la muzica nu prea minunată, pe care o puteți diminua, și care v-ar putea aproape înnebuni!

Governor of Poker 2
Governor of Poker 2
Governor of Poker 2 este a doua versiune a jocului de poker cu același nume. Pe parcursul partidelor de cărți și a turneelor, puteți lua controlul asupra unor noi orașe și să descoperiți noi adversari pentru a-i învinge, precum și noi provocări într-un joc de Vest Îndepărtat ca din desene.

Good ol' Poker
Good Ol’ Poker
Good Ol’Poker este in joc de poker 5 card stud, adică fiecare jucător primește la început 5 cărți și poate schimba până la 3 dintre ele, în funcție de rundele de pariere care au loc. Pentru a începe, alegeți-vă personajul și instalați-vă în fața a 3 adversari. Aveți 15 mâini pentru a aduna cât mai mulți bani posibil. Atenție! Fiecare personaj are trăsăturile sale și propria sa strategie de joc. Faceți o alegere bună!

Daisy Poker
Daisy Poker
Jocul de poker flash Daisy Poker clasat în Cărți este total gratuit și nu necesită nicio înscriere pentru a putea să-l jucați. Acest joc este disponibil în mod nelimitat și gratuit. Pentru a începe o partidă, dați click pe imagine sau pe numele său: Poker cu Daisy.

Mario Poker
Mario Poker
Dacă vă place Poker și Mario, acest joc de cărți este făcut pentru dumneavoastră! Pariați, bluffați… cu cărțile potrivite ieșiți direct din universul lui Mario Bros. Foarte distractiv!

Poker 3D
Poker 3D
Participați la mesele de Poker 3D care vă vor introduce într-o ambianță apropiată realității. Astfel, veți putea să vă măsurați cu orice jucător și să câștigați pariul, indiferent dacă sunteți începător sau experimentat. Antrenați-vă în condiții reale în jocul de Poker.


Diferite jocuri de poker gratuite jucate online

Acum că sunteți interesați, puteți să aflați mai multe despre diferitele jocuri de poker gratis, încât să le puteți juca în sălile de poker online.

Găsiți pe coloana din stânga a acestei pagini selecția noastră de jocuri de calitate, care vă vor permite să jucați hold’em poker, dar și alte variante ale jocului de poker: omaha poker, Omaha Hi/Lo, Poker Stud.

Aceste jocuri vă vor permite printre altele să jucați împotriva unor adevărați adversari. Ele au un design îngrijit, multiple opțiuni pentru tipul de partidă (turneu, sit and go, cash game) și o orientare foarte sigură către adevăratul poker online, unde strategia va avea o importanță deosebită.

Nu uitați că secțiunea freerolls vă permite să găsiți partidele gratuite care vă vor ajuta să vă inițiați în jocul de poker fără bani, fără să uitați freeroll-urile speciale pe care le organizăm.

Poker Online

De câțiva ani, jocurile de poker sunt disponibile marelui public. Fenomen considerat un capriciu, subtilitățile acestui joc sunt, contrar aparențelor, departe de a fi zadarnice. L-am putea oare considera de acum înainte drept un fenomen cultural?

”Voi încerca să vă dezvălui secretele acestui joc despre care se spune că sunt necesare cinci minute pentru a-l învăța și o viață întreagă pentru a-l stăpâni.” Nu, nu visați! Interlocutorul dumneavoastră nu este un bătrân cow-boy texan care-și mestecă tutunul, ci un prezentator seducător, în introducerea unui DVD în întregime consacrat poker-ului. În egală măsură, veți putea găsi o mulțime de cărți despre practica acestui joc, prefațate de artiști sau jurnaliști din televiziune. Fără a vorbi despre dezvoltarea unor emisiuni pe micul ecran, cu confruntări între oameni sau amatori. Dacă starurile nu ezită să-și asume atracția pentru jocurile de poker, ele au tendința de a le practica în intimitatea unui poker pe dezbrăcate între prieteni, într-un cash-game în efervescența unui cerc de joc, în intimitatea unei partide de poker online sau în luminile unui turneu oficial în Bélagio (de ce nu?).

În prezent, jocul de poker, prin varianta sa cea mai jucată – Texas Hold’em – nu se mai reduce la un simplu joc de noroc pentru pariorii western sau domnii din romanele polițistele, ci își asumă statutul eclectic de divertisment pentru mase, sport sau poate chiar de fenomen cultural.

Jocurile de poker ca spectacol

Nu este nimic de mirare în faptul că televiziunea, atentă la rating, se adaptează modei și dorințelor mai mult sau mai puțin efemere ale publicului. Prin urmare, nu sunt doar șase emisiuni consacrate acestui joc, apărute în ceva mai mult de un an și jumătate, care confirmă interesul pentru bluff și carré-ul de ași. Programele se multiplică fără încetare cu un succes asigurat al audienței, în ciuda orei lor târzii de difuzare. Cinematografia a observat și ea această oportunitate, creând filme precum ”Rounders” și ultimul James Bond (”Casino Royale”) sau documentare. Jocurile de poker inspiră de asemenea arta și literatura, în special cu al doilea volum al cărții ”Le Quatour de Jérusalem”, de Edward Whittemore, în care destinul orașului sacru se decide în timpul unei partide de poker. Ne-am putea mira de tot acest interes pe care îl suscită punerea în scenă a unui schimb de cărți. Totuși, nu putem decât să constatăm că acest joc a devenit un adevărat spectacol.

Democratizarea prin Internet a jocurilor de poker online

Dacă net-ul împarte cu televiziunea capacitatea sa de a asimila tot, el își lărgește continuu granițele, cercul jucătorilor din lume întreagă mărindu-se permanent. Internetul permite păstrarea anonimatului și conectarea într-o manieră interactivă a unui număr nelimitat de internauți. Se pare că Internetul a devenit astfel promotorul favorit al jocului de cărți. Căci numărul de jucători de poker online cunoaște o creștere constantă și năucitoare, spre fericirea site-urilor (în jur de 450) care și-au văzut cifra de afacere crescând considerabil (mai mult de 300 de milioane de dolari pe joc, actualmente). Pare evident că a începe să joci poker online pe internet presupune multe avantaje. Mulți nu au nici mijloacele, nici oportunitatea de a frecventa cazinourile sau cercurile de joc. În schimb, pe internet nu e nevoie nici de smoking și nici de sume consistente de bani, jocurile de poker sunt gratuite, banii sunt virtuali, iar posibilitatea de a vă antrena nelimitată. În consecință, nu aveți nimic de pierdut în a vă aventura într-o lume care ar putea rapid să devină pasionantă sau doar să vă provoace un entuziasm real.

Dar există un paradox. Dacă pokerul este responsabil în mare parte de acest entuziasm, se transmite totuși o imagine relativ trunchiată a jocului de poker. Pare o imagine falsificată, căci pokerul este îndepărtat de o constantă esențială pentru a savura din plin subtilitățile acestui joc: prezența efectivă a altor jucători.

Jocuri poker – de la divertisment la sport

Mult timp, jocurile de poker au purtat povara acelui „factor șansă„. Fruct al hazardului, el era un mod de distracție pentru celibatarii căliți sau pentru victimele adulterului. De altfel, legea romană, care consideră și astăzi jocurile de poker ca jocuri de noroc, demonstreză în mod oficial această formalitate. Există totuși un argument solid petru a respinge această concepție: Cum se explică că jucători precum Phil Hellmuth sau Johnny Chan sunt deținătorii unui număr de 11 brățări WSOP, respectiv, 10 brățări? Cum se explică faptul că marile turnee au mereu aceiași finaliști? Simplu, deoarece pokerul este departe de a fi la cheremul unei aruncări de zaruri. Cum spunea și Tristan Bernard: ”Dacă bridge este un joc de noroc, pokerul este un joc de suflet.” Cu siguranță, există un termen precis care definește resentimentul pe care îl stârnește acest recurs la șansă în timpul unei egalități la cărți: ”bad beat”.

Există un loc în care sinceritatea jocului de poker se exprimă în toată amploarea sa: atunci când poker-ul devine sport, adică atunci când se desfășoară în timpul unui turneu. În acest context, competiția devine dură și jucătorii experimentați nu lasă decât foarte puține șanse amatorilor sau acoliților hazardului. Jocul de poker se dezvăluie atunci în toată complexitatea sa și prin multitudinea calităților sale: importanța probabilităților (calculul poturilor, a ”out”-urilor etc.), rezistența fizică și mentală, rezistența la presiune, strategia și controlul psihic care reprezintă chiar esența acestui joc. Căci poker-ul nu este doar un raport între un jucător și cărțile sale, ci și o bună stăpânire a celor din vecinătate.