JOC POKER – GOOD OL’ POKER

Jocuri poker Good Ol Poker

Jucați Good Ol’Poker și descoperiți vechiul poker cu regulile sale de bază: jocul dumneavoastră este compus din 5 cărți și va trebui să aveți cea mai bună combinație pentru a câștiga potul. Puteți, la finalul primei runde, să schimbați numărul de cărți selecționate. Un joc de poker simpatic cu posibilități de a arunca o privire către jocul vecinilor!

Joc de poker gratis:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Good Ol’Poker, clasicul joc de cărți

Bine ați venit la Good Ol’Poker, clasicul joc de cărți, dar cu câteva twist-uri.

• Pentru a începe, alegeți un personaj care să vă reprezinte în joc. Fiecare personaj are trăsături unice (cum ar fi agresivitatea în stilul de joc sau abilități scăzute de joc) și abilități speciale (precum abilitatea de a arunca o privire în cărțile adversarului).

• Scopul acestui joc de poker este acela de a obține cel mai bun scor (sumă de bani) într-o rundă de poker. O rundă constă în 15 mâini. Mâna este un set clasic de DEAL, BET și DRAW.

• Puteți să folosiți abilitățile speciale ale personajului pentru a trișa la cărți, dar doar atunci când bara de încredere este încărcată la maximum.

• Bara încarcă 10% la fiecare mână și 35% când câștigați o mână. Folosiți-vă abilitățile cu grijă, căci uneori adversarii pot observ că ceva este în neregulă! Noroc!

Good ol Poker Screenshot

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>