IRON MAN

Iron Man Slot

Iron Man, protagonistul renumitelor benzi desenate, a făcut în utimii ani tranziția de la benzile desenate la o serie de filme de succes. Acum, pătrunde în lumea jocurilor de noroc cu un atractiv joc ca la aparate de la Playtech. Fiți atenți la acest joc cu jackpot progresiv care oferă simboluri wild, simboluri scatter, bonusuri cu plăți mixte și atacul rachetelor cu bonusuri de joc!

Slotul Iron Man

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Iron Man

Iron Man este un joc ca la aparate extrem de bine realizat, ca și Incredible Hulk, Electra, Blade și alte personaje din benzi desenate transpuse în jocuri de slot. Grafica elegantă, muzica și efectele sonore de calitate și crează impresia generală a unui joc prietenos. Nu se poate cere de la un joc ca la aparate mai mult decât ceea ce găsiți la acest joc.

Cum să jucați Iron Man

Începeți aventura în acest joc cu 5 role și 25 linii de plată hotărându-vă cât de mult doriți să pariați. Pariurile variază de la 1 centime până la uimitoarea sumă de 1.250 de lire sterline. După ce ați decis cât de mult vreți să riscați, învârtiți rolele. Sperăm să aveți noroc și să beneficiați de una dintre ofertele interesante ale acestui joc.

Prima dintre acestea ar fi atacul rachetelelor care conțin bonusuri. Trei sau mai multe simboluri Iron Man activează acest joc în care scopul este distrugerea rachetelor pentru a câștiga premiile aleatorii.

Un alt bonus interesant este expanding wild. Dacă oricare din cele două simboluri Iron Man apare pe a doua, a treia sau a patra rolă, se poate extinde la un simbol wild care acoperă întreaga rolă. Dacă reușiți să beneficiați de plata mixtă amestecând simbolurile Iron Man, puteți beneficia de un bonus în valoare de până la 750 de ori pariul de linie!

Aceia dintre dumneavoastă care doresc să joace versiunea cu plată a jocului ar trebui să știe că Iron Man este unul dintre multele jackpoturi legate de seriile de jackpot Power – Extra Power – Super Power – Ultimate Power.

Iron Man Paytable

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>