IRON MAN 2

Iron Man 2

Ca și filmul Iron Man 2, jocurile ca la aparate cu teme din benzi desenate par într-adevăr a fi la înălțime. Ca și alte jocuri cu super eroi, acest slot cu 5 role și 25 linii de plată pune un echilibru perfect între un joc simplu de jucat și caracteristici interesante. Grafica excelentă și efectele fac experiența și mai plăcută, completând un joc care într-adevăr lasă foarte puțin de dorit.

Slotul Iron Man

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Iron Man 2

Ca și în cazul altor jocuri Playtech din aceleași seri de jocuri ca la aparate, Iron Man 2 folosește grafici stelare împrumutând motive din recenta serie de filme de succes. Prezentarea vizuală este excelentă, dar din păcate jocul este lipsit de fundal muzical. Acesta ar fi de altfel singurul inconvenient al acestui joc remarcabil.

Aspectul jocului pe care îl puteți remarca mai întâi este natura neobișnuită a simbolurilor. Mai precis, veți observa imediat că multe dintre simboluri sunt “suprapuse”, adică mai multe acoperă un singur loc vertical pe rolă. Tot ce trebuie să știți despre aceste simboluri este că sunt tratate exact la fel, indiferent dacă sunt mai sus sau mai joc de “jumătatea” simbolului.

Cum să jucați Iron Man 2

Nu este nevoie să cunoașteți trucuri deosebite sau să învățați cum să zburați cu un jet pack pentru a înțelege cum să jucați acest joc. Setați valoarea pariului pe linie, numărul de linii de plată pe care doriți să-l activați și pariul pe linie. Apoi, apăsați butonul “spin”. În rest, este vorba doar de noroc.
În afara acestor simboluri suprapuse, Iron Man 2 oferă și un simbol wild clasic (simbolul vulturului) care înlocuiește toate simbolurile în afara simbolului scatter, Iron Man 2 Logo. Acesta este cheia cu care puteți debloca cele 10 rotiri gratuite care beneficiază de o dublă multiplicare odată ce sunt adăugate pe role.

Iron Man 2 Slot

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>