THE INCREDIBLE HULK

Hulk Slot

Jocul ca la aparate Incredible Hulk este un excelent joc progresiv cu simboluri wild, simboluri scatter, bonusul unic smash și caracteristica realizat Hulk.

Grafica minunată și efectele care completează oferta ajută la formarea unuia dintre cele mai bune jocuri de astăzi.

Play for free

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Incredible Hulk

Sunteți dotat cu puteri supromenești? Vă simțiți câteodată atât de supărat încât să simțiți că vă transformați în altceva? Ei bine, cu acest joc puteți canaliza această agresiune într-un mod sănătos și, dacă jucați corect, puteți chiar să faceți bani buni! Primul lucru pe care îl veți observa când jucați acest joc pe tema benzilor desenate este întreaga prezentare a jocului. Muzica, grafica 3D și efectele sunt pur și simplu excelente și vin în completarea unei experiențe de joc plăcută.

Cum să jucați Incredible Hulk

Acesta este un joc ca la aparate cu 5 role și 25 linii de plată care prezintă simboluri din benzi desenate. Valoarea pariurilor merge de la 1 centime până la 5 lire sterline, iar pariul pe linie poate fi între 1 și  de 10 ori valoarea, ceea ce înseamnă că pariul inițial poate merge de la 1 centime până la 250 de lire sterline, ceea ce este într-adevăr destul de mult.

Hulk Slot prezintă o serie de caracterisitici interesante: mai întâi bonusul scatter, care permite jucătorilor să câștige între 10 și 100 de rotații gratuite, beneficiind și de o triplă multiplicare. Bonusul Smash, care se activează atunci când simbolul „smash bonus„ apare pe prima și a cincea rolă, vă permite să vă eliberați de nervozitate într-un mod sănătos, zdrobind mașinile de poliție și elicopterele  pentru a descoperi bonusuri.

Un alt aspect interesant al acestui joc este caracteristica “expanding hulk”, care se declanșează atunci când simbolul Hulk apare fie pe a treia sau a doua linie de plată, fie pe a treia sau a patra. Cu acest bonus, chiar Hulk apare pe aceste role și servește ca un simbol wild permanent pentru una sau două rotiri.

Hulk Slot Info

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>