JOCURI CA LA APARATE GRATIS

Descoperiți toate sloturile noastre gratuite!
Jucați la noi cele mai populare jocuri ca la aparate gratis. O mare parte din jocurile pe care vi le propunem sunt dotate cu grafică 3D, sunet de calitate și funcționalități uluitoare (Hulk, Iron Man, King Kong…). Mai puteți găsi aici jocuri ca la aparate clasice (Sizzling Hot, Book of Ra, Fruit Cocktail…). A trecut momentul în care, pentru a juca jocuri ca la aparate, trebuia să introducem o fisă, să privim rolele învârtindu-se și să așteptăm sunetul salvator al jetoanelor… sau liniștea frustrantă care ne invita să ne reîncercăm norocul. Azi, jocurile ca la aparate au evoluat, descoperiți-le gratuit Flash!

Free slot machines

Sizzling Hot
Sizzling Hot
Sizzling Hot este cel mai cunoscut joc ca la aparate de la Novomatic, cu simboluri fructe. Se joacă pe 5 role și 9 linii de plată (versiunea offline a jocului Sizzling Hot are doar 5 linii, dacă nu joci Sizzling Hot deluxe!) și cel mai mare simbol este cifra șapte.

Book of Ra
Book of Ra
Jocul ca la aparate Book of Ra cu 9 linii de câștig este jocul original Book of Ra. Grafica în jocul ca la aparate Book of Ra include un explorator, diferite comori din aur, un gândac violet și simbolul Book of Ra. Acesta este simbolul wild și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului special care se extinde pe durata rotirilor gratuite.

Iron Man Slot
Iron Man
Jocul ca la aparate Iron Man furnizează o emoționantă și palpitantă experiență, dar și uriașe posibilități de câștig. Însuși Iron Made joacă un rol important, cu două dintre simbolurile lui dublând și acționând în combinație în calitate de simbol Wild care se extinde, ceea ce vă poate face bogat instantaneu.

Crazy Monkey
Crazy Monkey
Principala atracție a jocului Crazy Monkey, ca multe altele, reiese din tema acestuia. Posibilitățile de câștig sunt reale, bineînțeles, dar tema amuzantă și funky focalizată pe muzică și maimuțe are o atracție deosebită pentru cei care-și simt încă sufletul de copil! Maimuțe și muzică, ce poate fi mai vesel de atât!

Hulk Slot
Hulk
Jocul ca la aparate Incredible Hulk este un joc cu adevărat palpitant atunci când îl jucați, unul dintre cele mai bune jocuri din seria Marvel Slot, în opinia noastră. Design-ul actualului joc este remarcabil și oferă o reală plăcere de joc, cu grafică de top și simbolul special Hulk, fiecare cu animațiile lor speciale.

Fruit Cocktail
Fruit Cocktail
Fruit Cocktail se numără printre cele mai accesate și experimentate jocuri de pe internet. În cazul în care apreciați acțiunea asociată cu poker ca la aparate, este foarte posibil să vă placă acest joc. Jucați și câștigați mai mulți bani.

King Kon Slot
King Kong
Venind din studiourile Marvel pentru a vă crea cea mai mare plăcere, jocul ca la aparate King Kong vă va face să fremătați de emoție și de neliniște. Jucându-l aici, veți fi mai satisfăcut decât dacă l-ați vedea la cinema sau pe benzi desenate, căci puteți lua parte la carnagiu. Acest joc ca la aparate compus din 5 role și 20 de linii de plată vă oferă o experiență de joc unică prin grafica sa și efectele sonore halucinante.

Dolphins Pearl
Dolphins Pearl
Pe măsură ce jucați Dolphin’s Pearl Deluxe, veți vedea imagini cu delfini, homari, pisici de mare, căluți de mare, pești colorați sau o scoică gigantică cu o perlă îmăuntru. Perla este simbolul scatter; dacă veți primi 3 sau mai multe astfel de simboluri pe ecran, veți câștiga 15 rotiri gratuite, pe durata cărora premiul dumneavoastră se triplează.

Iron Man 2
Iron Man 2
Fanii jocului ca la aparate au așteptat cu nerăbdare continuarea și iată că recent lansatul Iron Man 2 nu îi dezamăgește. Caracteristicile jocului aduce personaje de la Hollywood, avându-i pe Robert Downey Jr. drept super eroul Marvel, pe Scarlet Johansson care joacă rolul agentului secret Natalie Rushman sau pe Mickey Rourke drept Ivan Vanko, care complotează să se răzbune pe erou.

Aztec Gold
Aztec Gold
În adâncul junglei mexicane se află ruinele unei civilizații bogate în aur, ruine are nu au fost atinse de mâna omului sau văzute de ochii omului de sute de ani. Aztec Gold este un joc ca la aparate pe tema aztecilor. Jocul a fost realizat în 2011 cu alte jocuri adiționale de la Bwin.Party Entertainment. Aztec Gold este un joc ca la aparate cu bonusuri de joc.

Lucky Lady Charm
Lucky Lady Charm
Lucky Lady’s Charm este un joc ca la aparate cu 5 role și 9 linii de plată. Puteți juca acest joc cu cel puțin 0.01$ sau cu cel mult 450$ pe rotație. Jocul ca la aparate acceptă până la 9 monede, iar jackpotul maxim este de 9000 de monede. Jocul folosește software-ul Novomatic. Lucky Lady’s Charm este disponibil gratuit pe site-ul nostru.

Funky Monkey
Funky Monkey
Funky Monkey este un joc drăguț și amuzant. Maimuța, care este tema dominantă a jocului, indică faptul că jucătorii vor întâlni aici tot ce este legat de maimuțe, ne vă înșelați asupra acesti lucru! Bineînțeles, jocul oferă și multe bonusuri, runde gratuite, în timpul cărora se vor auzi mereu sonoritățile unui jazz funky!

Pharoahs Gold
Pharoahs Gold
Pharaoh’s Gold este un joc ca la aparate pe tema Vechiului Egipt, iar cel mai mare jackpot oferit este de 100 de monede. În acest joc ca la aparate veți găsi simbolul Eye of Horus ca simbol wild, care vă ajută să completați orice combinație înlocuind oricare alt simbol (cu excepția simbolului scatter).

Riches of India
Riches of India
Pe vremea când indienii dețineau aceste pământuri prețioase, exista o puternică legătură cu natura. În Riches of India, descoperiții vechile spirite indiene care vă ajută să găsiți bogății care întrec cele mai îndrăznețe visuri. Caracterisitica specială în Riches of India constă în diferiți multiplicatori care cresc ca spiritele să vă ajute. Cât de fericite sunt Spiritele Indiene cu dumneavoastră?

Just Jewels
Just Jewels
Just Jewels este un joc ca la aparate cu 5 role și 10 linii de plată. Puteți să jucați cu cel puțin 0.04$ și cel mult 100.00$ pe rotație. Jocul ca la aparate acceptă până la 10 monede pe rotație, iar jackpotul maxim este de 5000 de monede. Jocul folosește software-ul Novomatic. Just Jewels Deluxe este disponibil la toate cazinourile online recomandate de noi.

Book of Ra 2
Book of Ra 2
Puteți juca jocul ca la aparate Book of Ra 2 în multe cazinouri terestre din România, dar știți că puteți la fel de bine să jucați Book of Ra Deluxe online? Book of Ra Deluxe este puțin diferit de Book of Ra original – versiunea Deluxe are 10 linii de câștig în loc de 9, iar grafica este și ea un pic diferită.


Despre jocurile ca la aparate

Jocurile ca la aparate gratis sunt asemănătoare sloturilor pe care le puteți găsi în orice cazinou. Sunt jocuri bazate pe noroc în care toate deciziile pe care le veți lua vă vor influența șansele de câștig (alegerea jocului, jackpot-ul fix sau progresiv sau suma pe care o mizați).

Puțină istorie

În 1895 a fost creat primul aparat de slot de către americanul Charles Fay. Au trebuit totuși să treacă 12 ani pentru ca acesta să cunoască succesul, după ce s-a găsit o companie care să-l producă. „Mills Liberty Bell” vedea în mod oficial lumina zilei!

Succesul acestuia nu a încetat, de la introducerea sa pe scară largă în Las Vegas, în anii ’40, până la cazinourile de astăzi cu săli imense pline cu sloturi la vedere.

Sloturile online: Avantaje

Așa cum am zis, jocurile ca la aparate online înseamnă libertatea de a juca când și cum doriți.

Înseamnă de asemenea o ofertă de jocuri gratis mai consecventă, cu aparate cu posibilități nelimitate. Terminați cu aparatele clasice cu trei role! Pentru jucător, sloturile sunt garanția unei alegeri mai largi și a divertismentului fără limită.

Plăcerea jocului ar fi și mai mare dacă doriți să câștigați? E perfect: jocurile ca la aparate sunt sinonime cu Jackpot-urile Progresive.

Principiul de funcționare? Sute de aparate interconectate care construiesc puțin câte puțin un jackpot imens… Până în momentul când va fi câștigat… poate chiar de dumneavoastră!

Pentru a putea alege dintr-o largă gamă disponibilă, primul lucru care trebuie făcut este acela de a alege un cazinou bun. Jocuricalaaparate.com este aici pentru a vă sfătui printr-o serie de comentarii redactate special pentru dumneavoastră.

Jucați pentru distracție: jocuri ca la aparate gratis

Dar poate că preferați ca , la început, să exersați gratis, pentru a vă forma mâna. Sau poate că nu aveți chef să jucați pe bani sau doriți să jucați doar pentru a vă distra? E perfect, jocurile ca la aparate sunt aici pentru acest lucru. Majoritatea cazinourilor online propun în prezent versiuni gratis.

Cum se joacă jocurile ca la aparate

Odată ce vă aflați în fața unui aparat virtual, totul poate părea în același timp și simplu și complicat. Liniștiți-vă, totul este foarte simplu.

Este suficient să mizați suma dorită (alegeți un aparat adaptat bankroll-ului dumneavoastră), să alegeți numărul de linii pe care îl doriți (dacă este cazul) și să învârtiți rolele!

Dacă bazele jocurilor ca la aparate gratis sunt identice (alinierea simbolurilor identice sau combinarea simbolurilor speciale pentru a câștiga), singura dificultate reală se află în strategia care trebuie aleasă și în citirea tabelului de câștiguri.

Notați faptul că aparate diferite pot fi dezvoltate de același editor de software, ceea ce vă va ușura sarcina, deoarece acestea funcționează după același principiu.

Nu trebuie să uitați un lucru: jocurile ca la aparate gratis rămân jocuri de noroc, la care nu există o strategie reală, ci mai degrabă reflexe bune necesare pentru a vă maximaliza câștigurile și pentru a vă reduce pierderile.

Inițial, nu vom ști să vă sfatuim în alegerea jocului care să vă ofere cele mai bune combinații câștigătoare sau cele mai bune plăți.

Nu uitați să aruncați o privire în secțiunea noastră despre Probabilități pentru sloturi, care cuprinde tot ce trebuie știut înainte de a vă lansa către marele câștig.

Sunteți tentați, dar mai aveți nevoie de încă ceva ca să vă decideți complet? Jocuri ca la aparate se gândește la dumneavoastră!

Descoperiți astfel cele mai bune bonusuri de cazinou, care vă vor permite să începeți cu un bankroll consistent sau chiar să profitați de jocuri gratis!

Nu aveți așadar niciun motiv care să vă împiedice să vă lansați în această aventură și să profitați de tot ceea ce jocurile ca la aparate vă pot oferi!