GOVERNOR OF POKER

Governor of Poker

Scopul jocului Governor of Poker este de a obține destui bani câștigând jocurile de poker împotriva altor adversari.

Atunci când aveți destui bani, puteți cumpăra întregul oraș. Cumpărarea întregului oraș vă oferă o înaltă reputație și vă permite mutarea la un alt oraș.

Joc – Governor of Poker

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Governor of Poker – Începutul jocului

Pentru a începe să jucați acest joc, trebuie să aveți 600$ în buzunar. Puteți folosi banii cumpărând poziție la casa de poker, iar banii în exces îi puteți folosi pentru a cumpăra câteva proprietăți. La început, puteți juca doar în turnee. După ce v-ați clădit reputația, puteți juca în jocurile pe bani, în care vă puteți miza proprietățile. Dacă din fericire câștigați, puteți câștiga proprietățile celorlalți adversari.

După ce v-ați clădit o înaltă reputație în Governor of Poker, puteți să vă mutați la un alt oraș și să jucați împotriva celui mai bun jucător al acelui oraș. Fiecare oraș are proprii săi jucători cu reputație. Fiecare din ei își are propriul stil. Un lucru bun în acest joc, mai ales pentru începători, sunt indiciile sale. Vă puteți urmări adversarii îndeaproape, indiferent dacă sunt în aburi sau sub o prelată. Acești jucători vor face cu siguranță o greșeală.

Moduri de joc

Moduri de a juca la jocul Governor of Poker: Puteți alege între poker rapid sau poker de campanie. În jocul de poker rapid, puteți alege dacă să jucați împotriva a 4 sau a 7 adversari. În acest joc, nu e nevoie să vă cumpărați proprietăți și să vă măriți reputația.

Governor of Poker ScreenshotÎn jocul de poker de campanie, jucătorul trebuie să câștige destui bani pentru a cumpăra proprietăți și pentru a câștiga reputație. Este un joc de lungă durată. Trebuie să învingeți 13 orașe pentru a încheia campania. Trebuie să vă confruntați cu mai mulți adversari, cu diferite competențe și abilități în poker.

După ce ați obținut destui bani, puteți cumpăra întregul oraș, oferindu-vă dreptul de a a fi cel mai de temut jucător de Poker din oraș. Dar acest lucru nu este neaparat necesar în opinia mea. Proprietățile sunt prea scumpe (100$ și mai mult), luând în calcul venitul săptămânal prea mic de 4-6$ pentru fiecare casă.

Grafica jocului Governor of Poker

Ceea ce îmi place în mod deosebit la acest joc sunt grafica excelentă și efectele sonore. Jocul are o grafică minunată pentru dimensiunile sale mici. Personajele și peisajele sunt redate în detalii excelente. Efectul de sunet este de asemenea impresionant. Personajele nu sunt prea plăcute. Au o privire ciudată și nu sunt personalizate. Ar fi fost mult mai bine dacă personajele erau personalizate.

Concluzii

În ciuda lipsei unor personaje personalizate, a nivelului scăzut de dificultate, Governor of Poker este un joc de poker excelent. Am învățat să joc poker cu acest joc și chiar îmi place acest joc. Youda Games chiar a făcut treabă bună.

Descoperiți pe site-ul nostru și a doua versiune a jocului: Governor of Poker 2.

Governor of Poker Map

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>