GOVERNOR OF POKER 2

Governor of Poker 2

Noua versiune a jocului Governor of Poker vrea să interzică pokerul, deoarece este un joc de noroc. Un spirit curajos cu mintea ascuțită trebuie să dovedească că poker-ul presupune mai mult decât doar noroc. Sunteți pregătiți să vă asumați provocarea jocului Governor of Poker 2? Atunci călătoriți către Texas și în orașe mici pentru a vă crește rating-ul și să arătați că poker-ul este un joc care cere abilități și minte ageră.

Jucați Governor of Poker 2 flash:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

“Guvernator de poker 2″ – Despre a doua versiune a jocului

Guvernator de poker 2 este un joc de cărți care continuă Governor of Poker. Dacă sunteți un nou jucător de poker, Governor of Poker 2 oferă un tutorial detaliat care explică nuanțele cărților de joc și vă ajută să vă creați propria strategie.

Deși seamănă în mare parte cu versiunea originală, jocul oferă în plus diversitate și o mulțime de caracteristici distractive care să vă bucure. Unul dintre cele mai atractive aspecte ale jocului Governor of Poker 2 este povestea sa frumoasă. Deși nu este partea principală a jocului, trebuind să petreceți mult timp pentru a juca poker, aceasta furnizează o extra provocare și îi dă jocului unitate.

Nu este prea greu pentru începători să joace poker. În afara excelentului tutorial, puteți găsi și alte lucruri utile precum o ”evidență a mâinilor la poker”, care arată toate combinațiile posibile și cele mai bune mâini ale dumneavoastră.

Governor of Poker 2 TablePuteți de asemenea să stați cu ochii pe ceilalți jucători pentru a ghici modul lor de a juca. Deși nu vedeți decât niste pălării drăguțe, este ușor să recunoașteți când adversarii acționează cu nervozitate sau când se simt norocoși, așadar puteți descoperi stilul lor de joc și chiar să învățați să trișați. Începeți încet. Gândiți-vă cu atenție înainte de a vă veni rândul și păziți-vă de alți jucători care pot să trișeze și astfel să vă pierdeți toți banii.

Imediat ce ajungeți într-un oraș, puteți juca un joc, fie pe bani, fie în turneu. Doar să vă asigurați că aveți suficienți bani pentru a vă putea alătura jocului. Un joc pe bani cash înseamnă că puteți să câștigați banii de pe masă, în timp ce în turnee, cei mai buni trei jucători își împart câștigurile. Puteți juca fiecare joc o dată pe zi.

Puteți să vă măriți reputația și să câștigați mai mult profit cumpărând clădiri în oraș. Când toate clădirile vă aparțin, puteți să vă mutați în orașul următor. Dacă nu aveți suficienți bani pentru a vă alătura jocului, vindeți din clădiri. Puteți de asemenea să vă împrumutați de la banca din oraș, dar de obicei sunt acordate sume mici. O altă caracteristică importantă este aceea că în afara chips-urilor pentru pariere, vă puteți pune la bătaie proprietățile. Prin urmare, Governor of Poker 2 pare a fi asemea unui poker real, cu riscuri la pariere.

Unul dintre cele mai plăcute lucruri despre Governor of Poker 2 provine de la personajele sale simpatice. Deși nu le puteți vedea decât pălăriile cool și mîinile, personajele animate și vocea lor dezvăluie personalitatea și stilul de joc. Ele vomită, se joacă cu chips-urile și fac diferite remarci. Dar serios, pălăriile sunt amuzante, iar dumneavoastră puteți chiar să cumpărați o pălărie nouă de la pălărierul local.

Crupierul anunță pariurile și câștigurile și comentează despre acțiunile jucătorilor. Singurul lucru supărător în jocul de poker sunt sunetele banilor amestecați. Governor of Poker 2 nu are doar o mulțime de funcții distractive și personaje simpatice cu pălării drăguțe, dar și animație plăcută, o poveste convingătoare și stilul jocului de poker Texas Hold ‘Em. Este clar că merită o privire atât din partea jucătorilor începători, cât și a celor experimentați.

Governor of Poker 2 - Revista

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>