FRUIT COCKTAIL GAME

Fruit Cocktail Slot

Fruit Cocktail Game se numără printre cele mai accesate și experimentate jocuri de pe internet.

În cazul în care apreciați acțiunea asociată cu poker ca la aparate, este foarte posibil să vă placă acest joc. Jucați și câștigați mai mulți bani.

Fruit Cocktail ca la aparate:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Descrierea jocului Fruit Cocktail Game

Jocuri ca la aparate cu numeroase fructe și 9 linii de plată

Profitați de fructele îndulcite de plăcere la jocul ca la aparate Fruit Cocktail. Acest joc ca la aparate pe tema fructelor gustoase se bazează pe o temă în care fiecare personaj este un fruct. Acest joc ca la aparate cu fructe cu 5 role este oferit de unul din liderii mondiali printre furnizorii de programe de cazinouri online și este primul joc ca la aparate cu fructe cu 9 linii de plată. Acest lucru înseamnă că puteți acum să câștigați la fiecare tur. La slotul Fruit Cocktail Game, veți găsi rotații pasionante, runde cu bonusuri gratuite, un jackpot progresiv și opțiuni de joc incredibile. Veniți să savurați fructe delicioase și să câștigați în același timp premii extraordinare!

Simboluri reprezentate de logo-uri de fructe

Simbolurile prezente în jocul Fruit Cocktail Game cuprind logo-urile fructelor, precum căpșuni, banane, pahare, portocale, pere, prune, ananasul sau pepenele verde. Animația simbolurilor oferă divertisment non-stop și inovant. Ascultați sunetele pasionante care se aud atunci când simbolurile fac combinații câștigătoare.

Jocker-ul jocului: căpșuna

La jocul ca la aparate Fruit Cocktail, căpșuna este joker-ul și poate înlocui orice alt simbol în joc. Dacă obțineți două, trei, patru sau cinci logo-uri ”căpșună”, atunci pariul dumneavoastră se va multiplica de 1, 2, 10 sau 100 de ori. Puteți declanșa opțiunea rotațiilor gratuite atunci când ați sfârșit runda bonus. Jocurile pe care le câștigați în runda bonus vă permit să pariați pe toate liniile și să jucați pe toate liniile de plată. În acest moment, toate câștigurile de linie sunt dublate, iar simbolurile scatter se triplează. Nu e important să știți câte linii de plată ați jucat pentru a declanșa runda bonus, deoarece puteți paria pe atâtea linii câte doriți în timpul rotațiilor gratuite! Țineți minte că odată ce obțineți combinția câștigătoare de bonus, veți fi recompensat cu jocuri gratuite imediat ce runda bonus se termină. În plus, acest joc ca la aparate cu fructe vă aduce un jackpot progresiv aleatoriu pe care îl puteți câștiga în orice moment la sfârșitul fiecărei runde, indiferent care ar fi combinația câștigătoare. Așadar, tineți minte că, cu cât pariați și jucați mai mult, cu atât aveți mai multe șanse de a câștiga acest jackpot incredibil!

În concluzie

Un minunat joc ca la aparate clasic, cu 5 role și cu bonusuri de joc interesante.

Încercați-vă șansa cu noul joc ca la aparate Fruit Cocktail Game!

Caracteristici:
- 5 role
- 9 linii
- 2 bonusuri de joc
- Posibilități de dublare
- Efecte sonore plăcute
- Gestionare completă
- Adăugarea automată a creditelor
- Fără aplicații

O excelentă aplicație pentru petrecerea plăcută a timpului pentru toți. Un cadou mult-așteptat pentru fanii vechilor jocuri ca la aparate.Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>