PHARAOH’S KING SLOT

Jocuri ca la aparate faraoni

Pharaoh’s King Slot este un joc ca la aparate care are 3 role, 3 linii de câștig sau 4 combinații câștigătoare și este furnizat de către software-ul RTG.

Se bazează pe tema Egiptul Antic și are următoarele simboluri: Ankh, Cobra, Eye of Horus, Faraoni, gândacul Scarab.

Jocuri ca la aparate – Faraoni:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Descriere

În acest joc ca la aparate veți găsi simbolul Eye of Horus ca simbol Wild, care vă ajută să completați orice combinație câștigătoare înlocuind orice alt simbol (toate, cu excepția simbolului scatter). Veți găsi aici multiplicatori wild, simboluri scatter și alte caracteristici bonus.

Jackpot-ul principal oferit in acest joc ca la aparate este de 100 de monede. Veți obține această plată dacă reușiți să loviți toate cele 3 simboluri Eye of Horus pe linia 3. A doua plată ridicată este de 50 de monede, câștigată pentru 3 simboluri wild pe linia a doua.

Puteți de asemenea să găsiți moneda cu valoarea adecvată în gama oferită: $0.05, $0.25, $0.5, $1, $5.00. Cu 3 monede la cel mai mare pariu pe care puteți să-l faceți, pariul poate atinge cifra de 15$.

Există și opțiunea Free Practice Mode, dacă doriți să vă antrenați abilitățile fără să riscați bani. Acest joc ca la aparate cu faraoni poate fi găsit pe multe cazinouri cu furnizorul RTG.


Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>