DOLPHIN’S PEARL

Dolphins Pearl

Dolphins Pearl este un joc ca la aparate pe tema subacvatică. Acest slot este furnizat de Greentube și are o interfață cu 5 role și 10 linii de câștig. Slotul Dolphins Pearl Deluxe este un joc ca la aparate cu bonusuri de joc. Slotul nu are simboluri bonus speciale şi este un video slot de top.

Joc ca la aparate – Dolphin’s Pearl Deluxe:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Informații Dolphins Pearl

Jackpot-uri

Dolphins Pearl Deluxe nu are jackpot.

Opțiuni de pariere

Mărimile monedei suportate de slotul este de la 0.04 până la 10, iar limita de pariere merge de la 0.04 până la 100. Mărimea monedei care poate fi introdusă la video slotul Dolphins Pearl este de 0.04 și puteți introduce până la 10 monede la jocul ca la aparate.

Simbolul Wild

Simbolul Delfin în jocul este un simbol wild care înlocuiește toate celelalte simboluri pe role pentru a completa combinațiile câștigătoare.

Simbolul Scatter

Midia Pearl este simbolul Scatter la jocul ca la aparate. Acest simbol scatter vă oferă bonusuri adiționale și activează caracteristicile Dolphins Pearl Deluxe.

Rotiri gratuite

La jocul ca la aparate există posibilitatea de până la 10 rotiri gratuite. Când rotirile gratuite sunt activate la Dolphins Pearl Deluxe, veți vedea un mesaj și jocul va intra pe automat până când rotirile gratuite se vor încheia.

Bonus de joc

Odată ce bonusul jocului este activat, veți putea să jucați bonusul jocului și să vă măriți șansele de a câștiga mai mulți bani.

Jocul Gamble

După orice rotire câștigătoare la slotul Dolphins Pearl Deluxe veți avea opțiunea de a juca runda bonusul gamble. Ghiciți dacă următoarea carte arătată este pe culoarea roșu sau negru, mare sau mică, și vă veți dubla câștigurile.

Dolphins Pearl Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>