DAISY POKER

Poker cu Daisy

Frumoasa Daisy vă invită să jucați o partidă de poker cu ea, dar atenție, nivelul său crește în funcție de performanțele dumneavoastră. Acest joc este perfect pentru a învăța să jucați poker și să vă confruntați cu un adversar care evoluează în ritmul dumneavoastră. După ce ați atins un anumit prag pentru fiecare partidă, veți trece la o altă masă cu o Daisy cu un nivel din ce în ce mai ridicat. După ce ați câștigat o anumită sumă, veți trece de fiecare dată la un nivel superior și la o Daisy din ce în ce mai atrăgătoare.

Poker cu Daisy:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Daisy Poker – Rundele de pariere la Texas Holdem

Oferta de deschidere

Fiecare jucător primește două cărți cu fața în jos (numite Hole Cards). Acestea sunt cărțile personale ale jucătorului pentru a-și face mâna.

Prima rundă de pariere cu Daisy

Această rundă începe cu jucătorul aflat imediat după big blind. Fiecare jucător are opțiunea CALL, RAISE sau FOLD, atunci când îi vine rândul. Ultima persoană care acționează este Big Blind, care are opțiunea de a plusa, dacă se dorește acest lucru.

Flop-ul

Primul set de cărți pe care dealer-ul o pune pe masă se numește FLOP.

După prima rundă de pariere completă, dealer-ul așează trei Community Cards cu fața în sus. Aceste cărți pot fi văzute de fiecare jucător și, în funcție de abilitățile sale de jucător de Texas Holdem, încep să se gândească la primele posibilități pe care le au cu propriile Hole Cards. Aceasta este prima rundă și jocul de poker continuă!

A doua rundă de pariere

Această rundă și celelalte ulterioare încep cu jucătorul aflat după butonul Dealer. Fiecare jucător poate aplica funcțiile Check, Bet sau Fold sau să pluseze, în funcție de acțiunea anterioară a jucătorilor.

Turn

După a doua rundă de pariere, dealer-ul pune o altă community card cu fața în sus pe masă. Această carte este considerată TURN. Acum sunt 4 Community Cards și fiecare din cei care încă joacă își fac noi calcule.

Este distractivă sau nu, această pace de la jocul de poker Texas Holdem.

Dacă mai sunteți încă alături de mine, atunci să trecem la poker game, adică urmați-mă!

A treia rundă de pariere

Începe din nou cu jucătorul aflat direct după buton. Jucătorii acționează pe rând, plasându-și sau nu pariurile.

River

Ultima Community Card (deci în total vor fi 5 Community Cards), pe care dealer-ul o pune pe masă este cunoscută sub numele de River.

A patra rundă de pariere

Urmând aceeași structură de la rundele de pariere doi și trei, aceasta este runda finală înainte de Showdown.

Showdown

Hole Cards ale tuturor jucătorilor rămași sunt întoarse cu fața în sus, iar câștigătorul ia potul.

Mâna câștigătoare este determinată de cea mai mare combinație de Cinci Cărți posibilă, folosind atât Hole Cards ale jucătorului cât și cărțile de pe masă.

În caz de egalitate, câștigătorii își împart potul.

Dorim tuturor noroc în acest joc de poker Texas Holdem!

Poker cu Daisy

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>