BOOK OF RA 2

book of ra 2 Deluxe

Cu jocul ca la aparate Book of Ra 2, descoperiți lumea misterioasă a piramidelor și vă măriți șansele de câștig explorând «cartea lui Ra».

10 linii de câștig pe 5 role în jocul clasic ca și numeroase variante de bonusuri vă transformă într-un aventurier al enigmaticelor hieroglife.

Joc Book of Ra 2 gratis:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Jocuri – Book of Ra Deluxe:

Scopul jocului Book of Ra 2 este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role. În varianta jocului clasic, fiecare model de câștig debutează la stânga rolei și continuă de-a lungul liniei de câștig către dreapta. Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să obțină simbolurile unele lângă altele, fără a fi separate de alte simboluri. Simbolul cărții (joker) înlocuiește celelalte simboluri.

Începutul jocului:

În jocul Book of Ra 2, slotul numit și «bandit manchot», alegeți la începutul jocului o sumă de twist-uri imediat transferate în joc. Simbolurile «+ / -» vă permit să modificați suma mizată. Butonul «Gains» situat alături afișează posibilitățile de câștig și simbolurile. Pentru a începe jocul, apăsați butonul verde «Start». Butonul de auto-lansare pornește imediat partidele. Pentru a opri acest proces, este suficient să apăsați din nou același buton.

Gamble:

Butonul «Gamble» apare imediat ce ați obținut o combinație câștigătoare de cel puțin 2 simboluri consecutive, plecând de la stânga. Funcția «Joc-pariu» vă permite să vă dublați twist-urile. Apăsați pe butonul «Gamble» pentru a începe! Dumneavoastră hotărâți dacă începeți sau nu joc-pariul. Cărțile pe care le-ați tras în ultimele 6 «Joc-pariu» sunt afișate deasupra câmpului de joc.

Joc gratuit la «Book of Ra 2»:

Jocul gratuit vă oferă șansa de a vă multiplica twister-ii! O combinație de cel puțin de 3 cărți «Book of Ra™ deluxe», în orice poziție, antrenează 10 jocuri gratuite. În timpul acestor jocuri gratuite, se folosește miza aleasă pentru jocul clasic. La început, este ales automat un simbol bonus. În timpul jocurilor gratuite, simbolul bonus poate apărea în orice poziție. Dacă simbolul ales apare de 2, 3, 4, sau de 5 ori în timpul jocurilor gratuite, valoarea simbolului bonus este multiplicată cu liniile de câștig. De exemplu, 1 twist x 10 linii de câștig. Valoarea simbolului bonus este definită de însăși natura simbolului și de miza aleasă. Valoarea exactă poate fi consultată în timpul jocului prin butonul «Gains» (buton situat la stânga butonului «Gamble»).

Book of Ra 2 - Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>