BONUS PENTRU A JUCA LA CAZINOU

Cum funcționează un bonus cu depunere

Bonusurile de depunere pe care le vedeți listate pe site sunt bonusurile maxime pe care le puteți obține jucând pe aceste cazinouri online. Este așadar inutil să depășiți plafonul fixat sperând că faceți o mică depunere și că obțineți un anumit procent din depunere. De exemplu, 100% din depunerea dumneavoastră de până la 200 euro. Cu cât depunerea dumneavoastră este mai mare, cu atât procentajul bonusului este mai ridicat. Există apoi bonusuri speciale pentru marile depuneri; de exemplu, dacă prima depunere este mai mare de 2000 euro, bonusul poate să meargă până la 1000 euro. Puteți să consultați toate informațiile oferite de cazinouri la rubrica ”promoție” a site-urilor lor!

Cum retrageți un bonus

Bonusul se retrage puțin câte puțin, în funcție de pariurile efectuate la cazinou de-a lungul jocului. Rapiditatea de deblocare depinde de fiecare cazinou online.
La cazinourile sigure, o parte din bonus poate fi folosită imediat, sau 35% din bonus poate fi retrasă imediat ce depunerea s-a efectuat.

Cum funcționează un bonus gratuit fără depunere

Bonusul gratuit fără depunere nu are nimic de a face cu bonusul cu depunere. Acestea sunt acordate imediat după înscriere pe site, cu scopul de a testa cazinoul, și nu vă angajează la nimic. Dacă câștigați, puteți să vă ridicați câștigul. Adesea, aceste bonusuri sunt în jur de 20 de euro. Există și bonusuri gratuite, dar pentru care trebuie îndeplinite anumite condiții… De exemplu, există cazinouri care vă oferă bonusuri utilizabile pe durata unei ore. În timpul acestei ore, puteți să vă ridicați câștigul. Totuși, odată ora trecută, va trebui să îndepliniți alte condiții de pariere.

Cereți bonusul gratuit la cazinou

Pentru a obține bonusul la cazinou trebuie să-l cereți.