AZTEC GOLD

Aztec Gold

Aztec Gold este un joc ca la aparate pe tema Aztecs. Acest slot este furnizat de Bwin.Party Entertainment și are o interfață cu 5 role și 50 de linii. Jocul a fost lansat în 2011 cu jocuri adiționale de la Bwin.Party Entertainmnent. Aztec Gold este un joc cu bonus şi un video slot cu jackpot.

Aztec Gold Slot:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Reguli de joc Aztec Gold

Jackpot-uri

Jocul ca la aparate Aztec Gold are jackpot non-progresiv. Suma sa este de 1000.

Opțiuni de pariere

Mărimile monedei suportate de acest slot este de 0.01,0.02, 0.05, 0.1, 0.25, 0.5, 0.75, 1, 2, 5, 10, 15, 20, iar limita de pariere merge de la 0.01 până la 1000. Mărimea monedei care poate fi introdusă la video slotul este de 0.01 și puteți introduce până la 50 monede la jocul ca la aparate.

Simbolul Wild

Simbolul Aztec Gold este un simbol wild care înlocuiește toate celelalte simboluri pe role pentru a completa combinațiile câștigătoare.

Simbolul Scatter

Templu Aztec este simbolul Scatter al acestui joc. Acest simbol scatter vă oferă bonusuri adiționale și activează bonusul.

Bonus de joc

Odată ce bonusul jocului este activat, veți putea să jucați caracteristica de bonus a jocului și să vă măriți șansele de a câștiga mai mulți bani.

Tema jocului

Acest slot machine este un joc ca la aparate bazat e tema Aztecs, simbolurile slotului includ o colecție de simboluri și grafice din cultura tribală.

Simboluri

Video Slotul prezintă simboluri precum Litere, Numere, Piatră și alte simboluri aztece.
Caracteristica Auto-play

Video Slotul suprtă caracteristica Auto-play. Doar selectați numărul de rotiri și dați click pe butonul Auto-play.

Game Software

Jocul ca la aparate Aztec Gold a fost dezvoltate de Bwin.Party Entertainment printre alte jocuri apreciate. Bwin.Party Entertainment oferă mai mult de alte 110 jocuri de cazinou din care să alegeți; dacă doriți, puteți să vedeți lista completă de jocuri de cazinou Bwin.Party Entertainment.

Jucați gratuit

Aztec Gold este un joc slot Bwin.Party Entertainment care oferă un joc demo gratuit jucătorilor. Încercați să jucați jocul într-un mod distractiv la Party Casino.

Aztec Gold reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>