AMERICAN POKER

American Poker

American Poker, un joc ca la aparate creat și dezvoltat de Microgaming, este mai degrabă o versiune a pokerului ca la aparate standard, care servește ca o bună introducere pentru jucătorul care nu a mai jucat niciodată poker ca la aparate, fiind și un bun joc de bază pentru jucătorul experimentat.

American Poker Machine:

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Descriere completă – American Poker

Vorbind despre jucătorii experimentați, există opțiuni care fac lucrurile mai ușoare pentru cei care se consideră a fi deosebit de pricepuți la joc, și anume opțiunea ”Expert Mode”, care vă permite, ca și jucător, să vă setați propria strategie de joc sau să stabiliți ”Autoplay”, care declanșează jocul automat, care cere minimum de efort. Pentru toți jucătorii de American Poker, unul dintre componentele utile este acela că jocul poate fi setat la oricare dintre cele patru viteze: Slow, Medium, Fast și Fastest.

Cel mai mare jackpot disponibil la American Poker este de 4000 de monede la Royal Flush cu cinci monede plătite. Mâini câștigătoare includ și Straight Flush, Four of a Kind, Full House, Flush, Straight, Three of a Kind, 2 Pair și Jacks or Better.

Pentru fiecare rundă de joc se folosește un pachet obișnuit de 52 de cărți, care este amestecat înaintea fiecărui joc. Nu există cărți wild in jocul American Poker.

Modul de joc este simplu: dați click pe butoanele + sau – pentru a crește sau descrește valoarea pariului. Dați click pe butonul BET ONE pentru a crește numărul monedei pe care o pariați, iar dacă dați click pe BET MAX, puteți paria maximum. Apoi dați click pe DEAL. Veți primi cinci cărți și veți decide ce cărți păstrați, dând click pe acele cărți. Apoi, dați click pe butonul DRAW, și mâna se joacă.

Atenție: când jucați AUTOPLAY la American Poker, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji despre deciderea cărților pe care să le păstrați. Cărțile sunt automat păstrate, conform strategiei ”Optimal” pre-determinată, strategie care se obține prin Autoplay.

American Poker Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>