AMERICAN POKER II

American Poker II

Făcând o selecție, unul dintre jocurile de tip arcade cele mai disponibile la automate, American Poker II este probabil cel mai tare. Mulți se gândesc la o armată de bandiți mascați și role colorate atunci când aud de jocuri ca la aparate, dar și la faptul că nu are nimic de a face cu Pokerul.

American Poker II gratis

Bet365 Slot
Bonus exclusiv pentru a juca jocurile tale preferate:

>> BONUS: 400 RON <<
Joaca la Bet365

Poker ca la aparate American Poker 2:

Este exagerat dacă spunem că lumea a asistat la un boom al poker-ului în ultimii 10 ani. Poker ca la aparate nu este o excepție. Poker ca la aparate American Poker este indubitabil unul dintre cele mai de succes jocuri din toate timpurile. Există binînțeles câteva diferențe majore între jocul de cărți clasic și American Poker de la Novoline.

Cea mai mare diferență între poker clasic și American Poker 2 este că la ultimul nu se joacă împotriva altor jucători. Mai degrabă, jucătorul pariază împotriva aparatului, ceea ce înseamnă că nu are sens să încercați să-l înșelați. Ceea ce este comun între jocuri este că scopul este acela de a obține cea mai bună mână posibilă. Cu cât e mâna mai bună, cu cât vă poziționați mai bine, cu atât propriile eforturi vă vor fi multiplicate.

Caracteristica specială a pokerului ca la aparate American Poker II este simbolul wild, care este folosit pentru celelalte cărți și care poate să vă aducă profituri.

Diferitele mâini câștigătoare la American Poker 2 sunt:

• Cinci cărți de același fel: patru cărți de aceeași valoare (de exemplu, 4 Valeți) + Joker
• Royal Flush: 10, valet, regina, popă și as de aceeași culoare
• Straight Flush (Quintă): 5 cărți consecutive de aceeași culoare care formează o suită; de exemplu, 2, 3, 4, 5, 6 de inimă roșie
• Ful House: 1 triplă + 1 dublă
• Culoare: 5 cărți într-o suită, de aceeași culoare: de exemplu, 2, 5, 6, 9, 10 de pică
• Straight (Quintă): 5 cărți consecutive în suită, de culoare diferită; de exemplu: 4 de pică, 5 de caro, 6, 7 de inimă roșie, 8 de treflă
• Trei de un fel: 3 cărți cu aceeași valoare
• Două perechi: 2 perechi de cărți
În acest joc ca la aparate, jucați cu 5 cărți care sunt imediat afișate. Apoi, decideți ce mână vreți să jucați și păstrați cărțile care vi se par bune, în timp ce celelalte pot fi înlocuite. American poker 2 este un joc de noroc, dar dacă luați în calcul toate posibilitățile de a realiza o combinație câștigătoare, vă puteți mări considerabil șansele de a câștiga.

Noroc și tactici

Spre deosebire de alte jocuri ca la aparate, unde șansa funcționează aproape 100%, la American Poker II vă puteți folosi capul și câteva tactici. Vă uitați în lista de mai sus și vedeți câte moduri diferite de a câștiga la American Poker 2 există, și, din moment ce știți la ce folosesc, folosiți-le.

American Poker II Reguli

Click aici pentru a juca acest joc la Stargames >>